Ciutat

AQUÍ | Llegeix el Diari de Sabadell especial per celebrar els 5 anys de la nova etapa

Edició històrica de 80 pàgines, ja disponible en PDF

La redacció del diari, treballant en aquesta edició / VÍCTOR CASTILLO

El Diari de Sabadell celebra aquest cap de setmana el cinquè aniversari de l’etapa en què l’edita Novapress Edicions, des de l’abril del 2018.

Tot i que el la primera edició d’aquesta època va sortir el 10 d’abril del 2018, el redisseny i la nova aposta editorial no es van plasmar fins el 26 de juny del mateix any, el dia en què vàrem publicar la primera edició de la capçalera totalment renovada. L’estrena anava acompanyada de la renovació de la pàgina web i l’aposta per les xarxes socials, que més endavant s’ha complementat amb vídeos.

L’edició inclou articles de l’inici d’aquesta nova etapa, com es fa el diari, les persones que hi ha al darrere i, sobretot, molta ciutat, ja que repassem què ha passat aquests anys a través dels seus protagonistes. L’edició compta, a més, amb una quarantena d’articles d’opinió en motiu de la celebració.

El Diari de Sabadell del 24 de juny del 2023, doncs, és ben especial, únic i històric per totes i cadascuna de les 80 pàgines que el conformen. Es pot llegir a continuació o descarregar fent clic aquí.

Comentaris
To Top