Ciutat

El Jovent Republicà de Sabadell escull Joan Fullà com a portaveu

El Jovent Republicà de Sabadell ha renovat els seus càrrecs per als pròxims dos anys. Joan Fullà n’és el nou portaveu, en substitució de Laia Silvestre, que ocuparà la nova secretaria de Feminisme i Formació.

Joan Fullà, nou portaveu del Jovent Republicà de Sabadell / CEDIDA

Fullà va néixer el 2002 i està estudiant quart de Dret a la UAB. Fa quatre anys que és monitor de lleure educatiu al grup esplai La Trepa i participa activament en el moviment estudiantil de la seva facultat.

En les seves primeres declaracions com a portaveu assenyala el camí que volen seguir els joves d’Esquerra en els pròxims dos anys, compromesos en la lluita contra el Quart Cinturó, el SurfCity i “tot projecte que comporti la destrucció del territori natural de la nostra ciutat”. La independència de Catalunya, el socialisme, el feminisme i l’ecologisme són els quatre pilars ideològics del Jovent.

El nou portaveu també informa en un comunicat del Jovent Republicà que la nova junta permanent local vol visibilitzar “les diferents problemàtiques que tenim els joves” com l’habitatge, l’oci o la precarietat laboral.

La nova permanent del Jovent la formen, a part de Joan Fullà i Laia Silvestre, Jaume Simon (Activisme), Xavi Pérez (Finances i Comunicació), Isona Zaragoza (Coordinació) i Joan Gatell (Organització).

Comentaris
To Top