Vallès

Montcada vol canviar el model de policia de proximitat

L’executiu PSC – Vivim fixa la via pública, l’economia i la seguretat com a prioritats dels 100 primers dies de mandat

El nou govern municipal de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), que formen en coalició PSC i Vivim, preveu canviar el model de policia de proximitat. És un dels objectius de l’arrencada del mandat, en què també s’ha proposat crear un Consell Econòmic i Social, integrat per l’Ajuntament, empreses, societat civil i sindicats, que busca ser un òrgan consultiu i de participació.

Aquestes són dues de les mesures exposades aquest dimarts per l’alcalde de la localitat, Bartolo Egea, en el marc de les prioritats dels 100 primers dies de govern, en què l’executiu ha fixat tres línies d’actuació bàsiques: la millora de la via pública, l’impuls econòmic i la seguretat ciutadana.

El batlle ha assenyalat que la intenció de l’Ajuntament és destinar “tots els recursos necessaris” per definir la nova policia i el Consell Econòmic i Social, i ha explicat que ha posat marxa un pla de viabilitat per aconseguir-los. Egea sosté que la voluntat és progressar “la gestió del dia amb l’objectiu de millorar la vida de la ciutadania i aconseguir una Montcada i Reixac més amable, habitable i segura”.

Comentaris
To Top