Diners

El concessionari BYD aterra a Sant Quirze del Vallès

Elisabeth Oliveras, alcaldessa de Sant Quirze del vallès i Ignacio Cailà, director de Quadis Dream

BYD obre el primer establiment al Vallès Occidental. L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, ha presenciat, aquest dijous, la inauguració de la nova botiga del líder de vehicles elèctrics, la segona a Catalunya després de la posada en marxa d’un primer establiment al centre de Barcelona, tots dos de la mà de Quadis, el concessionari oficial de la marca a Catalunya.

Amb aquesta obertura, Quadis vol apropar la marca BYD als conductors de Sant Quirze, però també d’altres municipis com Sabadell, Terrassa, Cerdanyola o Sant Cugat, que optin per un vehicle elèctric d’altes prestacions a través d’un equip de professionals davant la demanda creixent a l’entorn metropolità de Barcelona de cotxes de baixes emissions.

El nou establiment està situat al carrer Rossend Carrasco i Formiguera, 22, i ofereix els principals models que la marca acaba d’introduir al mercat espanyol: Atto3, Han y Tang. Un catàleg que es completarà  a finals d’any amb nous models com Dolphin i Seal, que convertiran a BYD en una de les marques amb major oferta en vehicles 100% elèctrics.

Les noves obertures de BYD representen un primer pas en els plans d’expansió de la marca a Espanya a través de Quadis, una de les majors xarxes de concessionaris de l’Estat, a més d’afermar encara més la relació entre les dues companyies.

Elisabeth Oliveras, alcaldessa de Sant Quirze del vallès i Ignacio Cailà, director de Quadis Dream / CEDIDA

Comentaris
To Top