ESPORTS

Óscar Salguero, plata a l’Europeu i mínima B pels Jocs

Salguero amb la medalla de plata. / @oscarsalguero98

Óscar Salguero va guanyar la medalla de plata als 100 Braça categoria SB 8 de l’Europeu de natació adaptada de Madeira (Portugal). El sabadellenc, que havia estat arrossegant molèsties fins a operar-se fa sis mesos, volia aconseguir la mínima per ser a París i es va quedar a només 48 centèsimes. No obstant això, molt probablement el del Club Natació serà als Jocs Paralímpics amb la seva mínima B.

Ja a la semifinal del matí, Salguero va signar un bon 1:11.84, la segona millor marca per a la final de la tarda i mínima B pels Jocs. A la final, el nedador sabadellenc va repetir segon lloc amb un temps de 1:11.56, no arribant a l’1:11:08 de la mínima olímpica i quedant-se a dos segons i mig del guanyador, el rus Andrei Kalina.

Ara, la seva participació a París queda en mans del comitè tècnic que decidirà si la marca és suficient per ser a la cita. Amb aquesta plata, Salguero aconsegueix la seva sisena medalla en un Europeu. El del CN Sabadell ja va pujar al calaix a Dublín el 2014 (una plata i un bronze) i el 2018 (un or i una plata) i a Madeira el 2021 (bronze).

Comentaris
To Top