Oci i cultura

La companyia sabadellenca Alucinarte guanya el primer premi d’estàtues humanes a Bèlgica

La companyia sabadellenca Alucinarte està d’enhorabona. I és que aquest grup de performances i art de carrer ha guanyat el primer premi del campionat internacional més important d’estàtues vives d’Europa. El certamen s’ha celebrat a la ciutat belga de Marche-en-Famenne durant els dies 5 i 6 d’agost amb una assistència de 22.000 persones.

La performance escollida pel grup ha estat una representació inspirada en la cultura catalana. Concretament en el famós arquitecte Gaudí i la seva musa, Moreau, representació amb què han pogut imposar-se al centenar d’estàtues de diferents companyies d’arreu del món que han participat en l’esdeveniment. Prèviament, Alucinarte va ser admesa al festival amb un total d’onze actuacions de diferents estils i formats, del més clàssic al més contemporani.

La companyia sabadellenca ha realitzat espectacles a una quarantena de països i més d’un centenar de ciutats d’arreu del món, representant diferents creacions artístiques tant de petit com de gran format amb una gran varietat d’espectacles i animacions.

alucinarte

Imatge de la competició / Cedida

Comentaris
To Top