ESPORTS

L’OAR Gràcia cau a les semifinals de la Supercopa Catalunya

Les gracienques s’han vist superades en tot moment pel conjunt de la Liga Iberdrola. /Lluís Franco

L’OAR Gràcia ha estrenat la temporada al Bocaccio Arena amb una contundent derrota a la semifinal de la Supercopa Catalana (23-39). Les de Carol Carmona s’han vist superades en tot moment pel Granollers, conjunt de la Liga Iberdrola, i que porta gairebé un mes de pretemporada, mentre que les banc-i-verdes tot just enceten la segona setmana d’entrenaments. Les transicions ràpides i els contraatacs han penalitzat en excés a les sabadellenques davant un conjunt de categoria superior.

Des de l’inici el Granollers ha demostrat la seva superioritat. Al parcial inicial de 0-3 ha respost bé el conjunt gracienc que també ha trobat en els pals i Mercè Buixó un baló d’oxigen (6-10). No obstant això, només ha estat un miratge i, sobretot a base de córrer, les del Vallès Oriental han obert escletxa fins al 8 a 18. Just abans de l’entretemps han pogut maquillar una mica el marcador les de Carol Carmona amb l’11-20 amb què s’ha arribat al descans.

La superioritat física i les setmanes de rodatge han quedat latents durant tot l’enfrontament.
Al segon temps, el Granollers ha continuat mantenint la còmoda renda al marcador i engrandint-la amb petits parcials fins al 18-34 amb el que s’ha arribat al tram final. En aquests instants s’ha produït un intercanvi de cops que ha deixat el marcador final amb el definitiu 23 a 39. “Estic molt satisfeta amb la feina de l’equip. Ens havíem marcat uns objectius i els hem complert. Perdre era el més normal i ens hem centrat a treballar conceptes que necessitarem”, afirmava Carol Carmona. L’entrenadora de l’OAR ha confirmat, a més, que la Janna Sobrepera tornarà demà als entrenaments després d’estar absent en aquesta primera setmana de pretemporada.

/Lluís Franco


Comentaris
To Top