ESPORTS

El sabadellenc Sergi Reñé, campió del Circuit Català de vòlei platja amb Óscar Jiménez

Sergi Reñé i el seu company de joc, el canari Óscar Jiménez / CEDIDA

El sabadellenc Sergi Reñé, tècnic del Club Natació Sabadell, s’ha proclamat brillant campió de Catalunya de vòlei-platja, juntament amb la seva parella de joc Óscar Jiménez, guanyant el Vichy Català Vòlei Tour.

El tàndem Reñé-Jiménez, ha participat a quatre de les proves del Circuit Català (disputades a Vilanova, Tarragona, Cambrils i Badalona) i s’han imposat en totes, oferint un gran nivell de joc. Aquest darrer cap de setmana, va celebrar-se la prova final a Badalona, en la qual van ser protagonistes la pluja i el vent, obligant a canviar l’horari de les competicions i a jugar els partits sota unes condicions poc habituals.

Gran temporada

Malgrat totes les adversitats, el sabadellenc Sergi Reñé i el canari Óscar Jiménez, van superar a la final per 2-1 a la parella formada per Ferran Serra i Eric Estalella. D’aquesta manera, Sergi Reñé (entrenador de la secció de vòlei platja del Club Natació Sabadell) i Óscar Jiménez han arrodonit una excel·lent temporada en aquesta modalitat: han quedat subcampions de la Copa del Rei i campions de Catalunya.

Amb el títol català a la butxaca, el Sergi i l’Óscar tenien la possibilitat de jugar el campionat d’Espanya el pròxim cap de setmana a Fuengirola, però per les molèsties al genoll que arrossega el Sergi Reñé, han decidit renunciar.

Comentaris
To Top