ESPORTS

El Sabadell vol llepar-se les ferides de la lliga a la Copa Federació

Els homes de Miki Lladó necessiten repetir aquesta escena a Lleida / Ll. Franco

Oportunitat per refer-se del mal inici de lliga i també pels jugadors amb menys protagonisme. Així afronta el Sabadell la semifinal de la fase autonòmica de la Copa Federació d’aquest dimecres (20 h) al Camp d’Esports de Lleida davant el conjunt lleidatà que milita a Segona Federació. El guanyador accedeix a la final catalana (serà el 13 de setembre) contra el vencedor del duel Castelldefels-Cornellà. En cas de ser campió, entraria en la fase nacional i hauria de superar tres eliminatòries més per disputar la pròxima edició de la Copa del Rei.

Miki Lladó farà canvis a l’onze respecte al de l’Stadium Gal d’Irun. De fet, té moltes alternatives. Jugadors com el porter Froi Leal, Carlos Beitia, Toni Herrero, Vladys, Biel Farrés o Marc Doménech semblen tenir plaça gairebé assegurada. El tècnic també podria concedir minuts a Antonio Sánchez i Ricard Pujol per agafar el ritme competitiu després de les seves lesions.

El Lleida Esportiu afrontarà el duel com un test de cara al primer partit de lliga de Segona Federació a l’Estadi Camilo Cano davant La Nucía. El tècnic, Miguel Àngel Viadero, podria alinear l’onze més titular, amb la presència de dos exarlequinats: el veterà Óscar Rubio, encara al peu del canó amb 39 anys, i Sergio Montero, qui va marxar del Sabadell molt decebut en l’últim mercat d’hivern a la Peña Deportiva Santa Eulàlia i ara vol convertir-se en una peça clau al club lleidatà. L’àrbitre serà Óscar Carballo Vázquez, de la delegació de Barcelona. Si el partit acaba en taules, es jugarà una pròrroga i es llançaran penals si fos necessari.

Pendents del mercat

Arrodonir la plantilla 23/24. El divendres 1 de setembre acaba el termini del mercat d’estiu i el Sabadell continua pendent de fer algun moviment per aprofitar la fitxa sub-23 que encara té lliure. L’objectiu, com havia demanat Miki Lladó en diverses ocasions, és un central per tenir doblada aquesta posició, considerada fonamental pel tècnic santcugatenc.

El nom d’Èric Monjonell, del Girona, ha sonat amb força a les últimes hores. L’acord amb el futbolista semblava tancat, però el Girona no està predisposat a deixar-lo marxar, almenys en aquest moment. Així ho han confirmat fonts properes a la direcció esportiva arlequinada.

Tot apunta, doncs, que es repetirà la situació de l’any passat, quan l’operació es va donar per feta després de diverses setmanes de rumors. És un cas estrany. Després de renovar fins al 2025 amb el club gironí, Monjonell acabaria cedit al Lommel SK de la Segona Divisió belga, club que forma part del conglomerat del Manchester City.

Aquest estiu el seu nom no va aparèixer a les travesses de possibles incorporacions arlequinades. De fet, abans va arribar un company del Girona, el jove Biel Farrés. La petició expressa de Miki Lladó per completar aquesta posició va reactivar les negociacions. Les lesions d’Antonio Sánchez i Ricard Pujol, ara ja recuperats, l’han obligat a adaptar altres jugadors polivalents com Fran Callejón o Toni Herrero. Monjonell va tornar a escena, però la seva incorporació és del tot inviable i el Sabadell estudia altres opcions.

Aquestes últimes hores del mercat poden oferir més novetats, en aquest cas la sortida del sub-23 Jaume Piñol. Té diferents opcions per marxar cedit, però el Badalona sembla la més factible. Cal recordar que encara es troba en fase de recuperació.

Comentaris
To Top