Vallès

Tres detinguts a Sant Cugat després de cometre tres robatoris amb violència

Mossos / Cedida

El passat 30 d’agost els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí van detenir tres homes de 21, 23 i 28 anys com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència, amenaces, coaccions i violació de domicili.

Als detinguts se’ls acusa de perpetrar tres robatoris violents a Sant Cugat del Vallès. En totes les ocasions van arrancar les cadenes d’or del coll de les víctimes. A més a més, havien ocupat un immoble al carrer Plana de l’Hospital en el qual permetien que altres persones hi visquessin a canvi de diners. Una d’aquestes persones va denunciar davant de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès que unes persones van irrompre a la seva habitació i el van amenaçar amb una arma blanca perquè marxés de l’immoble.

Gràcies a la col·laboració i la implicació dels efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès, els investigadors van poder identificar els presumptes autors dels fets i dissenyar un dispositiu que va culminar, el dia 30 d’agost, amb la detenció dels tres homes.

El passat 1 de setembre els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.

Comentaris
To Top