Ciutat

Quatre accidents de trànsit durant la Festa Major de Sabadell

La Festa Major de Sabadell s’ha tancat amb quatre accidents de trànsit i tres ferits. Dos d’aquests sinistres es van produir amb alcoholèmia positiva, segons la Policia Municipal. Un d’ells va tenir lloc divendres a la carretera de Barcelona, quan va caure la conductora d’un patinet, de 49 anys, i va haver de ser traslladada al Taulí. Més tard, un altre patinet atropellava una dona gran a la plaça d’Espanya. Hi va haver d’intervenir una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

En els altres dos casos, l’alcohol va jugar un paper decisiu. Dissabte a la tarda, al carrer Baltarga 7 (la Roureda), un cotxe va col·lisionar amb altres dos vehicles. Quan es va fer la prova d’alcoholèmia, el resulat va ser de 0,75 mg/l, triplicant la taxa màxima permesa. Els agents van instruir diligències policials i el conductor, de 58 anys, va acabar sent detingut per atemptat a agents de l’autoritat.

El darrer accident de trànsit a Sabadell va tenir lloc dilluns al carrer Armand Obiols (Sant Julià) per un xoc entre un turisme i una motocicleta. El conductor de la motocicleta, de 74 anys, també va donar un resultat positiu en la prova d’alcoholèmia, amb 0,75 mg/l. Es va aixecar una acta administrativa i van traslladar el conductor al CUAP Sant Fèlix amb dolor a una espatlla.

Més enllà d’atendre els accidents, la Policia ha dut a terme actuacions preventives i d’altres fruit de la col·laboració ciutadana. En aquest sentit, el mateix dilluns es van dirigir al carrer Bosc (Can Deu), després de rebre queixes d’uns veïns per soroll. Uns individus estaven a dins d’un vehicle i, el conductor anava especialment begut, amb un resultat positiu de 1.02 mg/l. Es van instruir diligències judicials en aquest cas, ja que quadruplicava la taxa màxima.

Comentaris
To Top