ESPORTS

Arrenca la Segona Catalana amb tres sabadellencs

Un dels derbis de la temporada passada. /Lluís Franco

La Segona Catalana es posa en marxa aquest cap de setmana amb tres equips sabadellencs. De la mateixa manera que va passar la temporada passada, Tibidabo Torre-romeu, Sabadell Nord i Can Rull representaran a la ciutat. Deixant enrere els subgrups, la categoria recupera l’essència i torna al seu format tradicional. Els sabadellencs estan al grup 4 que consta de 18 equips.

Tots tres inicien la lliga demà diumenge. El Tibidabo ho fa a casa, davant l’Olímpic Can Fatjó a les 12h. Els de Torre-romeu continuen amb Toni Sallés com a tècnic després de l’exitosa temporada passada i han renovat el planter, però mantenint algunes peces clau. També inicia la lliga a casa el Sabadell Nord rebent al Puigreig (11:30h). En una nova etapa per al club, Cristian Barea es posa al capdavant de l’equip després del seu ascens des del juvenil ‘A’ arlequinat. Una plantilla força renovada i jove que buscarà retornar l’essència de club trampolí. Per últim, el Can Rull que comença la lliga fora de casa, però sense marxar del Vallès, a Badia. Amb Jose Maria Numosky al capdavant, l’aposta és continuista i amb un bloc ja consolidat.

Els derbis trigaran en arribar i tots seran al tram final. Tibidabo i Sabadell Nord jugaran els seus enfrontaments el 03/12 i el 12/05. Can Rull i Sabadell Nord ho faran el 14/01 i el 26/05. El darrer derbi tancarà la competició el 09/06 entre Tibidabo i Can Rull. L’enfrontament entre ambdós a la primera volta serà el 28/01.

Comentaris
To Top