Ciutat

L’esquerra independentista de Sabadell es mobilitza abans de la Diada

mani esquerra indepe

Els col·lectius de l’esquerra independentista s’han manifestat sota el lema “Som un poble que lluita, som Països Catalans”

La manifestació a la seva arribada al casal / Victor Castillo

L’esquerra independentista de Sabadell ha celebrat aquest dissabte una manifestació, un acte polític i un sopar popular el per escalfar motors abans de la Diada. L’organització formada per la CUP, el casal independentista Can Capablanca, Justa Revolta, el sindicat COS, Arran i Endavant ha reivindicat la cita amb el lema “Som un poble que lluita, som Països Catalans”.

Els actes han començat amb la convocatòria a la plaça de Sant Roc. Allà una 30a de persones, amb una pancarta i banderes, han iniciat la manifestació. Aquesta ha circulat pels carrers del centre fins a arribar a la plaça Vallès i, finalment, al Casal Can Capablanca. Durant el recorregut s’han sentit cantics a favor de la independencia, el socialisme i el feminisme.

Arribats al casal s’han celebrat els parlaments. El primer a parlar ha estat Xavier Pellicer, diputat de la CUP al Parlament. “Volem picar pedra com hem fet sempre, per tornar a renèixer de les cendres”, ha expressat. Tot seguit ha estat el torn d’Oriol Rifer, regidor de la Crida, qui ha parlat d’unitat popular i de com fer front al govern del PSC. Després, ha estat el torn d’Eva Pous, d’Alerta Solidària. En la seva intervenció, ha encoratjat a “no desanimar-se i continuar mobilitzats”.

Després de l’acte polític s’ha celebrat un sopar al casal que ha servit per tancar la jornada.

Comentaris
To Top