ESPORTS

Un bon Mercantil cau davant el Barça

El Mercantil va competir de valent davant el Barça. /Lluís Franco

El CE Mercantil ha caigut davant el Barça en el duel blaugrana de la tercera jornada de Divisió d’Honor Juvenil (0-2). Els de Gràcia han aguantat fins al segon temps l’empat i han mostrat, una setmana més, que qui vulgui sumar al Joan Murtró, haurà de suar de valent. El 4 de 6 inicial ha fet que pels mercantilistes, el partit fos una rúbrica del bon començament de lliga independentment del resultat. Ja des de l’inici el guió ha estat clar. El Barça ha dominat la possessió i el Mercantil ha esperat a camp propi per recuperar i córrer.

Malgrat que han pogut controlar amb encert les internades culers, les millors ocasions han arribat amb xuts des de la frontal que han trobat la bona resposta d’Eric Burgos. Esperonats pel seu capità, Frank Borrego, els de Carlos López també han volgut amenaçar a la contra de forma tímida en els primers 45′. No ha estat fins als segons que s’ha obert el partit. Ha estat en l’enèsim xut des de la frontal de Marc Guiu que, aquesta vegada, ha trobat porteria. El gol ha obligat els locals a donar una passa endavant.

A través d’estratègia i faltes laterals, el Mercantil ha començat a apropar-se sobre l’àrea culer. La més clara ha arribat després d’una espectacular volea de Frank que s’ha estavellat al travesser quan el Municipal Joan Murtró ja celebrava l’empat. No ha aprofitat el seu moment el conjunt mercantilista i, en una clara mostra de la qualitat individual de l’equip, Nil Calderó ha duplicat l’avantatge amb un xut creuat. Ha cercat retallar distàncies fins al final el Mercantil, però sense encert en peus de Frank, Manyu o Ruben en els darrers instants de partit. Els de Gràcia es queden amb quatre punts i la setmana vinent visitaran al Mallorca.

El Sabadell suma el primer punt

El juvenil del CE Sabadell, per altra banda, ha empatat al camp del Girona en un duel molt competit (1-1). Malgrat que s’han avançat els gironins a través d’Adrian Cantero, els arlequinats s’han refet ràpidament i Iván Sánchez ha posat la igualada. Als darrers minuts han buscat amb insistència la remuntada els sabadellencs, però s’han trobat amb els pals i el porter gironí. El Centre d’Esports estrena el seu caseller de punts i la propera jornada rebrà al Badalona a l’Olímpia.

/Lluís Franco
Comentaris
To Top