ESPORTS

OAR Gràcia Sabadell-Sant Quirze, apassionant derbi vallesà al Boccaccio Arena

Carol Carmona i les seves jugadores volen celebrar la tercera victòria / Ll. Franco

La tercera jornada de la Divisió d’Honor Plata femenina ofereix aquest dissabte (17 h) un plat fort al Boccaccio Arena amb el derbi vallesà entre l’OAR Gràcia i el Sant Quirze. El conjunt gracienc, després de guanyar els dos primers duels amb autoritat, comparteix lideratge mentre les santquirzenques arriben amb una derrota (32-30 a la pista del Sant Joan Despí) i una victòria (33-27 davant el Sant Vicenç).

Les dues últimes temporades, el Sant Quirze va militar a la categoria Or i, per tant, hauria de ser un dels teòrics candidats a la zona alta tot i haver patit una profunda renovació de la plantilla pel descens. L’entrenadora verd-i-blanca, Carol Carmona, el veu com un rival difícil. “Té jugadores amb experiència en una categoria superior i això sempre dona un plus. És un equip a tenir en compte i haurem de jugar al cent per cent si volem guanyar”, adverteix.

De moment, està molt satisfeta de l’inici de temporada, sobretot per la intensitat i competitivitat de les seves jugadores des del primer minut del partit: “era un dels reptes a millorar i, de moment, ho hem aconseguit. L’equip surt a la pista molt endollat i encarrila els partits amb solvència. També en l’àmbit defensiu estem a un gran nivell tot i la baixa momentània de Maria Monllor, que era una peça important”.

El paper de la Janna

L’OAR Gràcia, després de fregar l’ascens l’any passat, torna a partir com un dels candidats a lluitar a la zona de privilegi. La Carol admet aquest rol: “és normal que sigui així i aquesta pressió s’ha de convertir en un al·licient per les jugadores. Aquest és el missatge que he transmès d’ençà que va començar la temporada. Volem estar entre els millors i per això cal treballar en cada entrenament i en cada partit al màxim. Ara encara és molt aviat per saber els rivals directes. A l’hivern ja estarà més clarificada la situació”. De moment, Mislata i OAR manen amb mà de ferro.

En els dos partits disputats fins ara, la Janna Sobrepera ha estat la màxima realitzadora amb 19 i 12 gols, una bona part des dels 7 metres. L’entrenadora no vol tenir una Janna-dependència, però reconeix que “es tracta d’una jugadora amb una gran qualitat i ens aporta moltíssim en l’aspecte ofensiu per la seva potència de llançament. A més ha arribat en una forma extraordinària. De totes maneres, penso que tot l’equip està responent molt bé en aquest inici de temporada i la Janna també necessita les seves companyes per trobar forats i marcar gols”. Un altre al·licient del derbi serà la presència a les files del Sant Quirze de l’exgracienca Remei Prat.

Comentaris
To Top