Vallès

Retards a Rodalies per una avaria d’infraestructura a l’estació d’Arc de Triomf

Tècnics d’Adif estan treballant per resoldre el problema

Matí complicat a la xarxa ferroviària que connecta Sabadell i la comarca amb Barcelona. Els trens de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies han circulat durant diverses hores amb demores de 20 minuts de mitjana com a conseqüència d’una avaria d’infraestructura a l’estació d’Arc de Triomf de Barcelona. Fonts de Renfe han explicat que es tractava d’una incidència que va detectar-se la nit de diumenge i que s’ha fet evident aquest dilluns, sobretot en hora punta. Cap a les 14 hores, tècnics d’Adif han reparat l’avaria

Per solucionar la incidència s’ha hagut de desviar la circulació de trens per Passeig de Gràcia durant una hora, entre les dotze i quarts de dues. La circulació de combois ja s’ha normalitzat, de forma que els trens ja poden fer ús de les dues vies que condueixen cap el túnel de plaça Catalunya. La previsió és que en les properes hores es vagin recuperant les freqüències de pas de forma progressiva.

La setmana passada, una incidència tècnica a l’estació de Montcada Bifurcació va provocar també retards de més de 20 minuts de mitjana en tots els trens de les línies R3, R4 i R7 en sentit Barcelona.

Comentaris
To Top