ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell ja té la primera final de la temporada al sac

Alberto Barroso ha tornat a ser protagonista amb 4 gols. /Lluís Franco

L’Astralpool CN Sabadell s’ha classificat per a la final de la Copa Catalunya masculina després de superar al CN Barcelona (15-8) a la Finetwork Aquàtics. Els de Quim Colet han signat un notable partit davant el gran aspirant a lluitar pel segon lloc estatal amb els sabadellencs. La final serà davant el gran favorit, l’Atlètic Barceloneta que ha guanyat amb contundència al Sant Andreu (26-10) a l’altre semifinal. La data i seu encara estan per confirmar, però tot fa indicar que serà el 25 d’octubre.

L’inici del partit ha estat travat. Els pals han evitat que s’avancés el CNS i, a l’altra banda, Edu Lorrio ha aturat un penal. A l’equador del període, els barcelonins s’han posat per davant al marcador i això ha fet despertar als de Quim Colet. Blai Mallarach ha igualat i Òscar Asensio, Guus Van Ijperen i Kostas Averka han posat distància al marcador. Sobre la botzina el CNB ha reduït diferències i ha escurçat el resultat a un gol amb un penal als primers instants d’un segon quart que ha estat un intercanvi de cops constant.

La sentència, al tercer quart

Blai ha respost i els tres gols posteriors del Barcelona han vingut acompanyats de l’anotació sabadellenca. Guus Van Ijperen i Alberto Barroso, amb dos penals, han contrarestat els intents d’escurçar la distància. Ha estat al tercer, no obstant això, que el partit s’ha trencat i l’Astralpool ha certificat el triomf. Un nou gol de Barroso, Blai i Asensio, juntament amb l’estrena en el partit de Jan Pérez han obert escletxa amb un parcial de 4 a 1.

El darrer període ha estat gairebé un tràmit malgrat que el primer gol ha estat barceloní. El quart gol d’Alberto Barroso, Fynn Schutze i Averka han posat el definitiu 15 a 8. La primera final ja és al sac per al renovat Astralpool CN Sabadell. Abans, però, el dia 12 el CNS es veurà les cares amb el Barceloneta a la Supercopa d’Espanya a la Sant Sebastià en el primer duel de la temporada entre ambdós conjunts.

Quim Colet ha valorat molt positivament el partit del seu equip. “Crec que hem estat a un nivell molt alt durant tot l’enfrontament, malgrat que ha estat al segon temps que hem agafat distància. El nostre objectiu a cada competició és estar el més a prop possible de guanyar-la i estar a la final és molt important”. El tècnic de l’Astralpool també ha posat èmfasis en la manera de guanyar a un rival directe. “El CNB és el rival que tenim més a prop ara mateix i la forma d’emportar-nos el partit deixa clar que, encara que haguem patit molts canvis, hauran de suar per treure’ns de dalt”, assevera.







/Lluís Franco
Comentaris
To Top