Vallès

Revelen els detalls del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat

La 23ª edició retrà homenatge a l’obra de Miquel Martí i Pol, Josep Vallverdú, el Rector de Vallfogona i Albert Ràfols Casamada

La 23a edició del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat retrà homenatge a l’obra de Miquel Martí i Pol, Josep Vallverdú, el Rector de Vallfogona i Albert Ràfols Casamada a través de la visió d’autors contemporanis. L’organització ha desvetllat aquest dimarts alguns dels ítems que marcaran la cita, que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès del 17 al 27 d’octubre.

El certamen acollirà una vintena d’autors de totes les generacions, amb un programa multidisciplinar que inclou recitals, concerts, funcions teatrals i projeccions cinematogràfiques. Pel que fa als espectacles, hi destaquen les propostes feministes de Maria Callís i Anna Güell, així com l’aclamat ‘Una pedra a la sabata’, de Joan Baixas amb obra de Joan Brossa i Perejaume.

El festival rememorarà grans autors de la història de la poesia a través de la veu de Lídia Pujol, Dani Espasa, Pau Figueres, Xavi Lozano, Carlos Montfort, Miquel Àngel Cordero i Didak Fernández en un concert poètic el 20 d’octubre.

De la programació també en sobresurt la proposta de Josep Pedrals i Meritxell Cucurella sobre l’obra de Gabriel Ferrater i Josep Vallverdú, així com el recital sobre el Rector de Vallfogona protagonitzat per Begonya Mezquita, Eduard Sanahuja, Pep Sanz, Laura G. Ortensi i Pau Vadell.

D’altra banda, el certamen donarà veu als joves autors amb ‘Darrera fornada’, un espai pel qual passaran Eloi Creus i Pol Vouillamoz, Maria Callís i Blanca Lamar, i Anna Güell i Q-Ars Teatre.

Comentaris
To Top