Oci i cultura

Pagar per Instagram i Facebook: Meta estudia posar en marxa un pla de subscripcions per 13 euros al mes

A Sabadell hi ha més de 120.000 perfils operatius

El món de les xarxes socials podria experimentar en els pròxims mesos una autèntica revolució. Meta estudia posar en marxa un pla de subscripcions sense anuncis de 14 dòlars al mes (13,3 euros) per als usuaris de la Unió Europea de Facebook i Instagram, una quantitat que s’elevaria a 17 dòlars (16,2 euros) per accedir a una versió d’escriptori.

Segons ha avançat aquest dimarts ‘The Wall Street Journal’, els membres podran escollir si pagar la quota mensual o utilitzar les plataformes de forma gratuïta a canvi d’acceptar anuncis personalitzats basats en un seguiment de la seva activitat.

Més de 120.000 comptes a Sabadell

La sorprenent mesura permetria al grup encapçalat per Mark Zuckerberg esquivar les normes imposades per Brussel·les, que el desembre passat va acusar la plataforma de violar les regles comunitàries en matèria de publicitat en línia.

Sobretot Instagram s’ha convertit en una de les xarxes més utilitzades entre els sabadellencs. Segons l’anàlisi feta per l’agència de màrqueting digital The Social Media Family, la ciutat compta amb més de 120.000 usuaris en la plataforma per excel·lència de les fotografies.

Comentaris
To Top