Ciutat

Alliberen una dona retinguda contra la seva voluntat a Sabadell

La seva parella va ser detinguda en un pis de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el passat divendres, 6 d’octubre, un home de 22 anys com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal i maltractaments en l’àmbit de la llar. El Consolat de Romania a Barcelona va alertar als policies que en un pis de Sabadell hi hauria una dona retinguda contra la seva voluntat, que no tenia accés al seu telèfon mòbil i que habitualment rebia agressions per part de la seva parella.

Quan es van adreçar al pis i van arribar-hi, van localitzar la víctima i els hi va manifestar que la seva parella l’agredia habitualment i no la deixava sortir sola de casa. Davant d’aquest escenari, la policia catalana va detenir l’home que vivia amb ella, de 22 anys, com a presumpte autor de les agressions i de la detenció il·legal.

La dona, juntament amb la seva filla menor d’edat, va ser traslladada a un centre hospitalari i es van activar els diversos serveis socials. El detingut va passar a disposició judicial el passat 7 d’octubre davant del Jutjat d’Instrucció de Sabadell en funcions de guàrdia.

Comentaris
To Top