Ciutat

Veïns de Can Deu: “El barri es queda sovint a les fosques, anem amb llanternes”

L’Ajuntament sosté que la solució definitiva és el canvi del quadre elèctric

Hi ha tres carrers de Can Deu que sovint es queden a les fosques. El carrer dels Pins, de les Palmeres  i Ginesta. Els veïns denuncien talls freqüents de l’enllumenat públic des de l’any 2019. “Són talls descontrolats que a vegades triguen durant tota la nit”, sosté en Jordi Segura, veí del barri.

Els veïns vinculen aquestes incidències amb la inseguretat:  A vegades, és negra nit i hem de sortir amb llanternes”, explica la Pilar Balcells, una veïna del barri que torna a casa de nit. “I això fa por, segons a quina hora sigui”, expressa.

De fet, fa tot just uns dies al carrer dels Pins van cremar uns contenidors i quatre vehicles estacionats, coincidint amb un tall de llum que deixava la zona a les foques: “No és el primer cop que passa, però si tot està a les fosques, els vàndals tenen més intimitat”, sosté la Pilar. 

En aquest sentit, els veïns asseguren que, darrerament, han patit diversos intents com robatoris consumats a l’interior dels vehicles estacionats al pàrquing del carrer de les Palmeres i del carrer del Bosc. “Hi ha càmeres, però això no els impedeix fer la seva”, afegeix Jordi Segura.

L’Ajuntament canviarà els quadres elèctrics

Els veïns han enviat diverses instàncies a l’Ajuntament de Sabadell alertant de la problemàtica a la zona, però els veïns asseguren que la solució és temporal. “Ens responen assegurant que s’ha arreglat, però torna a fallar”, sosté el Jordi Segura, que ha posat dues instàncies enguany. “Al cap de 15 dies tornàvem a estar sense llum”.

Fonts municipals, de fet, asseguren que alguns quadres elèctrics de la ciutat són antics. “Posarem remei en els mesos vinents”, afirmen les mateixes fonts. En el cas de l’avinguda de les Palmeres, des de l’Ajuntament sostenen que el quadre va patir les conseqüències d’un incendi i , tot i que s’ha anat reparant, la solució definitiva és el canvi del quadre elèctric.

Comentaris
To Top