Ciutat

Denuncien una “tremenda intrusió” d’una família a l’escola Tarrés de Sabadell

En un comunicat que l’escola ha enviat a les famílies, el col·legi condemna els fets i assegura que, malgrat el nerviosisme, tothom està bé

Ensurt a l’escola Tarrés, a la Creu Alta. Una família va irrompre amb violència a algunes aules de primària de l’escola dimarts passat al matí, segons van fer saber famílies del centre a aquest mitjà de comunicació. “Han increpat alguns dels professors, els han escridassat i han colpejat parets i portes de l’escola”, va detallar el familiar d’un estudiant del centre, que prefereix mantenir l’anonimat. Segons constata la Policia Municipal de Sabadell, que va desplaçar-se fins al centre educatiu, també es va produir “una agressió entre dues mares”; i tot plegat va acabar amb diversos “danys materials a dins l’escola”. Els cossos policials que van desplaçar-se fins al lloc dels fets –tres unitats, en total– van instruir diligències penals per amenaces.

En un comunicat que l’escola ha distribuït a les famílies –i al qual ha tingut accés el Diari de Sabadell–, el col·legi titlla la situació de “fet deplorable” i de “tremenda intrusió (…) provocant el nerviosisme general en una jornada per oblidar”. Del mateix escrit es desprèn que tota la comunitat educativa del centre està bé, però “nerviosos” perquè és una situació “a la qual no estem gens acostumats”.

El col·legi ha demanat ajuda al Servei de Psicologia del Departament d’Educació per gestionar una situació que el centre mai havia viscut. Tanmateix, l’escola s’ha posat a disposició de les famílies i els alumnes per oferir-los el servei psicopedagògic del centre a qui ho necessiti.

Comentaris
To Top