Vallès

Un tiroteig a Terrassa deixa un home ferit a la cama

L’agressor s’ha atrinxerat en un domicili de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que s’havia atrinxerat en un domicili de Terrassa després de disparar contra un altre. Els fets han passat cap a les 11.30 hores a l’avinguda de Santa Eulàlia, quan un home ha disparat contra un altre, l’ha ferit a la cama i ha fugit cap a un domicili al carrer Maresme.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat el ferit a l’hospital i no es tem per la seva vida. Els Mossos han obert una investigació per determinar què ha passat i han activat la Divisió d’Investigació Criminal i els ARRO. També han alertat el Grup Especial d’Intervenció, amb agents de Seguretat Ciutadana de paisà sobre el terreny. Finalment, després de negociar amb ell, han accedit al domicili i se l’han emportat detingut.

L’autor del tiroteig s’ha atrinxerat a un domicili on hi havia una altra persona. Tots dos han acabat mostrant les mans als agents que hi havia a baix i els Mossos han accedit a l’habitatge. Ell mateix els ha obert la porta voluntàriament després de negociar amb la policia. Abans de les 14.00, agents de l’ARRO i de la Unitat de Seguretat Ciutadans l’han detingut.

La víctima s’havia refugiat a l’interior d’un bar, on els agents dels Mossos li han practicat un torniquet fins que ha arribat el SEM i l’ha evacuat a l’hospital.

Tiroteig a Terrassa | ACN

Comentaris
To Top