ESPORTS

Un total de 37 països competeixen al Trofeu Internacional d’esgrima a Sabadell

Imatge de la passada edició al Pavelló Municipal d'Esports / D.S.

El floret masculí i femení de tot el món torna a citar-se en el Pavelló Municipal d’Esports amb el Trofeu Internacional Copa del Món Satèl·lit ABS aquest dissabte, a partir de les 9 hores. El diumenge es disputarà el torneig Open ABS, de rànquing nacional, però obert també a tiradors estrangers.

El Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, l’Ajuntament de la ciutat, i les federacions Catalana, Espanyola i Internacional d’esgrima comparteixen la faceta organitzadora. Les finals de dissabte seran a partir de les 18 hores i el diumenge, a les 14 hores, amb accés gratuït.

Presència local

Com és habitual, la participació serà de luxe, amb un total de 105 tiradors en categoria masculina i 108 en la femenina en representació d’un total de 37 països. Cal destacar la presència del tirador espanyol Carlos Llavador, número 178 del rànquing internacional ABS i en floret femení, Julia Walczy-Klimaszyk, la número 9.

Tampoc faltarà la representació sabadellenca del Club Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms sota la direcció tècnica d’Elvira Lupescu: Joan Ferrers, Erik Fernàndez, Arnau Gumà, Héctor Romero, Alex Uria, Marc Seriola i Arnau Gasquez. Els que tenen millors opcions de fer un bon resultat són l’Erik i l’Arnau per la seva experiència en competicions internacionals, com Mundials, Europeus i Jocs del Mediterrani. “Per a ells suposa una gran experiència poder participar en un torneig d’aquest nivell i fer-ho a casa”, explica l’Elvira.

Comentaris
To Top