ESPORTS

El madrileny Carlos Llavador és el gran protagonista de la Copa del Món d’esgrima a Sabadell

Carlos Llavador en una de les seves actuacions / David Chao

El Pavelló Municipal d’Esports va ser l’escenari d’una nova edició de la Copa del Món Satèl·lit, prova oficial del circuit internacional d’esgrima en la modalitat de floret. Un total de 211 tiradors (104 en categoria masculina) i 107 (categoria femenina), en representació de 37 països, van oferir dues jornades de gran nivell.

En la categoria masculina, el títol va ser per l’espanyol Carlos Llavador, que va superar en el podi d’honor a Kristjan Archer (Gran Bretanya), subcampió, i Files Petar (Croàcia) i Szemes Gergo (Hongria), tercers ‘exequo‘. En l’àmbit femení, les tiradores Emilia Corbu (Romania) i la italiana Benedetta Pantanetti, van compartir el tercer lloc ‘exequo‘. La també italiana Elisabetta Bianchi va ser segona i el títol d’aquesta Copa del Món va ser per l’hongaresa Kata Kondricz.

D’altra banda, també va tenir una gran participació l’Open Internacional sub-23, prova oberta a tiradors estrangers i puntuable pel circuit europeu sub-23, amb gairebé 150 tiradors entre ambdues categories. En la masculina va repetir el madrileny Carlos Llavador, guanyador després de completar una gran actuació. Borna Sporjat (Croàcia) i Mario Díaz Escalona (Club Cisneros de Madrid) van ser tercers i Ignacio Breteau, del mateix club, el subcampió.

La romanesa Malina Calugareanu va convertir-se en la campiona femenina, compartint el podi amb la portuguesa Marta Caride (subcampiona) i Ester Schreiber (Suècia) i la canadenca Ying Cao, en tercera posició ‘exequo‘.

També cal subratllar la participació de set tiradors locals del Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms que dirigeix Elvira Lupescu: Erik Fernàndez, Joan Ferreres, Arnau Gumà, Arnau Gàsquez, Frabrice André Gorin, Héctor Romero i Marc Antoni Seriola, dels quals el més destacat seria Arnau Gumà, ‘Gumi, classificat en una meritòria sisena posició.

FOTOS:  DAVID CHAO

Comentaris
To Top