ESPORTS

FOTOS / Can Rull RT, Sabadell Nord i el Club Natació de voleibol viuen els actes de presentació

Un moment de la presentació del Can Rull RT amb les graderies plenes / Lluís Franco

Futbol i voleibol han estat protagonistes d’una matinal de presentacions aprofitant la festivitat de Tots Sants. Un total de 44 equips i més de 500 jugadors i jugadores han desfilat a la Zona Esportiva de Can Rull en la posada de llarg del club que presideix Carlos Murciano. Una dada important és que el 90% són de la ciutat. Això demostra la capacitat i força del futbol base del Can Rull, un dels més valorats de Catalunya que es tradueix en el seu tradicional torneig internacional, pel qual han passat clubs de gran nivell.

També hi ha hagut un gran ambient al Municipal de Ca n’Oriac amb la presentació del Sabadell Nord. Després d’uns anys una mica complicats, ha trobat l’estabilitat amb la presidència de l’incombustible Francisco Hermoso. S’han recuperat xifres d’abans de la pandèmia amb un total de 26 equips. També cal destacar la integració definitiva en el projecte del club de l’equip inclusiu FC Taina. Igualment, s’ha aprofitat la jornada per fer el lliurament de trofeus de la temporada anterior i una sessió de fotos amb els pares i familiars.

Homenatge a Oto Lusic

El Pavelló-4 de Les Naus s’ha omplert de gom a gom amb l’acte de presentació de tots els equips de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell, amb la presència del seu president, Òscar Llagostera, i també del president de l’entitat, Claudi Martí. Un total de 230 jugadors, repartits en 23 equips, defensen la samarreta del Club en vòlei pista. Ara també s’ha de parlar del vòlei platja perquè la modalitat ha crescut molt els últims mesos, amb la incorporació de 40 jugadors i jugadores. Ara ja en són seixanta, amb vuit grups d’entrenament.

S’ha aprofitat l’ocasió per fer un merescut homenatge a Oto Lusic, jugador de la secció durant els darrers 25 anys, també capità, que s’ha retirat aquesta temporada. Ha estat la nova emotiva en una jornada de convivència marcada per la participació dels pares, familiars i amics que han volgut donar suport als jugadors i jugadores dels clubs.

FOTOS:  LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top