Ciutat

Jordi Serrano s’acomiada de la UPEC

Jordi Serrano
El sabadellenc Jordi Serrano en una foto d'arxiu / Ivan Giménez

Jordi Serrano ha estat rector de la UPEC durant 16 anys. Fins al dia d’avui, en què ha decidit “finalitzar l’etapa”. Així ho ha explicat en un comunicat dirigit a tots els membres del col·lectiu. En aquest ha fet un repàs de la seva història a la UPEC, de la qual en va ser un dels fundadors.

Concretament, el text parla dels principis ideològics d’esquerres que es van impulsar- propers a l’ideal del Partit Comunista Italià dels anys setanta -, els diferents moments històrics viscuts-com les diferències amb CIU, el 15M o el procés-, i també fa un balanç dels encerts i errors durant el seu mandat. A més a més, destaca l’aposta pel debat obert, la política i la cultura, així com el caràcter popular de la universitat.

Per acabar, Serrano remarca que la seva marxa “no és un adeu”, sinó un pas al costat i que continuarà “ajudant sempre que se’m necessiti”. D’aquesta manera mostra “tota la meva confiança i suport a João França”, el seu successor, i confia en el fet que s’iniciï una “nova etapa de relleu generacional”.

Comentaris
To Top