ESPORTS

Golejada del filial del CE Sabadell a Palamós

Els jugadors arlequinats celebrant un gol en una foto d'arxiu. /Lluís Franco

El filial del CE Sabadell ha golejat a l’històric Palamós (0-4) i continuarà segon, a la zona d’ascens directe a Tercera Federació, una setmana més. Els de Conrad Garcia sumen la seva tercera victòria consecutiva i es mantenen a només un punt d’un Europa ‘B’ que també ha fet els deures guanyant al Can Vidalet (0-1).

A la Costa Brava, el Centre d’Esports ha sabut llegir el partit a la perfecció. Després d’un bon inici del degà del futbol català, comandat per un exarlequinat com Alex Pauner, els sabadellencs han donat el primer cop. Pol Castell ha aprofitat una gran centrada d’Alberto Salamanca per a posar el primer de la matinal. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans malgrat les arribades per a augmentar l’avantatge. Després del pas per vestidors, no obstant això, ha arribat el tsunami arlequinat.

En 15 minuts d’autèntic espectacle futbolístic, Ivan Tébar ha duplicat en una bona jugada per banda i Miquel Ustrell ha fet el tercer gairebé de forma consecutiva amb una bona rematada des del punt de penal. Ha arrodonit la golejada Marc Marruecos, que, a més, ahir va debutar amb el primer equip al Johan. Els darrers minuts han estat un tràmit tot i la millora palamosina i els de Conrad Garcia continuen la seva gran trajectòria a la Lliga Elit. Ara, els arlequinats afronten dos partits consecutius a Olímpia, davant rivals de la zona baixa, el Viladecans i la UE Sants.

Comentaris
To Top