Ciutat

Tall de trànsit per arribar al tanatori: durarà tres setmanes

L'accés al tanatori actualment, amb la pineda al davant / VICTÒRIA ROVIRA

Serveis funeraris i vehicles per a persones amb mobilitat reduïda tenen garantit l’accés a l’equipament

L'accés al tanatori actualment, amb la pineda al davant / VICTÒRIA ROVIRA

Les obres de reforma de l’entorn del tanatori de Sabadell provoquen un tall de trànsit que s’allargarà des d’aquest dilluns, 13 de novembre, fins dimecres 6 de desembre. Seran tres setmanes i mitja en què els vehicles no podran circular entre els carrers de Calassanç Duran i de Xaloc. Qui hi vulgui arribar amb cotxe, doncs, haurà d’estacionar abans d’arribar a l’entrada del recinte.

Imatge virtual de com es preveu remodelar la ronda d’Orient / CEDIDA

Els vehicles del servei del tanatori podran entrar i sortir pel carrer de Calassanç Duran. Taxis i vehicles per a persones amb mobilitat reduïda podran arribar a l’entrada del recinte a través de la ronda d’Orient des de l’avinguda d’Ègara.

El projecte de reurbanització d’aquest espai pretén transformar-lo en una zona de pas prioritari per a vianants, amb plataforma única, més arbres i sense aparcament de cotxes a banda i banda del carrer. La inversió prevista és d’uns 320.000 euros.

Imatge virtual de com es preveu remodelar la ronda d’Orient / CEDIDA

Tots els cotxes hi podran continuar circulant, a velocitat reduïda, però a l’entrada del tanatori només es podran aturar vehicles funeraris, taxis, serveis i de persones amb mobilitat reduïda. El nou espai incorporarà arbres amb parterres i mobiliari urbà, tant bancs, cadires i papereres com fanals.

Comentaris
To Top