Ciutat

Renoven les àrees de jocs infantils de tres places de Sabadell

Els treballs s’han fet a les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí

Jocs infantils a la plaça d'Ernest Lluch / Ajuntament (cedida)

Les obres de renovació de les àrees de jocs infantils de tres places de Sabadell ja han acabat. Són les places d’Ernest Lluch, al parc de Catalunya; dels Avets, a Ca n’Oriac, i de Sant Agustí, a la Concòrdia. Els treballs han tingut un pressupost de prop de 100.000 euros.

El Govern subratlla que en els últims quatre anys ha invertit més de dos milions d’euros en la millora dels jocs infantils a tots els barris de la ciutat. Els nous equipaments estan pensats perquè els puguin gaudir infants de diferents edats i habilitats, i són accessibles i inclusius per tal d’oferir possibilitats de joc a nens i nenes amb capacitats diverses.

A les places d’Ernest Lluch, dels Avets i de Sant Agustí, els treballs han inclòs la renovació dels aparells de joc per guanyar en seguretat i funcionalitat. També s’han renovat els paviments de seguretat.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assegura que “continuem amb noves accions i avançant perquè les zones de joc infantil siguin també un element d’igualtat entre els infants i que tots els nens i nenes tinguin a prop de casa un espai on jugar en les millors condicions possibles”.

Comentaris
To Top