Ciutat

L’Ajuntament recorrerà una sentència contra el fraccionament dels pagaments de Smatsa

ERC celebra que s’hagi resolt favorablement un recurs que va presentar al Contenciós Administratiu

Un camió de Smatsa a Sabadell / AINA TORRES

L’Ajuntament de Sabadell recorrerà una sentència que anul·la el fraccionament del deute de 2,5 milions d’euros que l’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus Smatsa té amb el consistori per feines facturades però no fetes.

El regidor Eloi Cortés ha dit aquest dilluns en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local que “considerem que el procediment s’ha seguit en tot moment de manera escrupolosa, així ho acrediten tant Tresoreria municipal com Defensa jurídica i presentarem recurs a aquesta sentència”.

La reacció del Govern s’ha produït a preguntes de la premsa, després que el grup municipal d’ERC hagi celebrat la sentència favorable a un recurs sobre aquesta qüestió que els republicans van presentar al jutjat contenciós administratiu número 5 de Barcelona. El fraccionament del deute fa referència a les liquidacions dels anys 2015 i 2016. Tant el consistori com l’empresa hauran de pagar les costes del judici.

El portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez, afirma que “estem convençuts que, si no fos aquesta empresa, com li passa a qualsevol ciutadà, no hi hauria aquest tipus de condicions i de fraccionaments. Per tant, davant d’un plantejament erroni del govern del PSC del moment, amb el suport de Junts, nosaltres vam interposar aquest recurs i ara la justícia ens dóna la raó”.

Comentaris
To Top