Ciutat

Un conductor begut destrossa un fanal en un accident a Sabadell

Es van produir dos accidents de trànsit de característiques similars en poques hores

Doble accident amb danys personals i desperfectes en el mobiliari urbà de Sabadell. El primer va tenir lloc dijous a la tarda, poc abans de les sis, a l’avinguda de Polinyà, al barri del Poblenou. Un cotxe va topar contra un fanal que va quedar malmès. En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, el conductor, un home de 53 anys, va donar un resultat positiu de 0,58 mg/l.

L’accidentat va haver de ser traslladat a l’hospital Taulí amb ferides lleus. En el succés van intervenir quatre dotacions de Bombers, dues unitats del SEM i una unitat de Policia Municipal. Els agents actuants van instruir les corresponents diligències judicials i es va immobilitzar el vehicle.

Hores més tard, ja de matinada, es va produir un segon succés amb característiques similars. A les tres de la nit, un vehicle va topar contra un fanal a la plaça de Catalunya. La patrulla va fer la prova d’alcoholèmia, amb resultat negatiu. El conductor, de 49 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat també a l’hospital Taulí després de la intervenció d’una unitat del SEM i una altra de Policia Municipal.

Comentaris
To Top