Ciutat

Més d’una trentena de denúncies per infraccions al volant aquest cap de setmana

La Policia Municipal ha realitzat més de 150 proves d’alcoholèmia en diferents punts de la ciutat

Coincidint amb les celebracions nadalenques, sopars i dinars d’empresa i altres activitats d’oci, els Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal de Sabadell i el Servei Català de Trànsit realitzen aquests dies una campanya contra el consum d’alcohol i altres drogues al volant. Aquest passat cap de setmana ja s’han realitzat més de 150 proves, amb un balanç de 32 denúncies per infraccions i delictes contra la seguretat del trànsit de diversa consideració. La xifra suposa que més d’un 20% -un de cada cinc- conductors aturats va donar positiu en el test.

Els controls s’han efectuat els dies 15, 16 i 17 de desembre en punts aleatoris de la xarxa viària de Sabadell, amb la intervenció de diferents unitats de la Policia Municipal. La campanya s’allargarà fins al pròxim divendres 22 de desembre, amb controls intensius arreu de la ciutat.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania que conduir begut o drogat pot provocar accidents de trànsit greus i, fins i tot, mortals. Segons el balanç de Trànsit, cada any entre el 30% i el 40% dels conductors morts estaven sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Més controls a les carreteres en un cap de setmana marcat pels sopars d’empresa

Comentaris
To Top