Ciutat

Vandalisme per Sant Esteve: diversos contenidors cremats de matinada

Contenidors a Sabadell / Lluís Franco

Els episodis s’han repetit en els últims mesos a diferents punts de la ciutat

Nou episodi de vandalisme la passada matinada a Sabadell. Els Bombers van haver d’actuar en tres serveis per l’incendi de contenidors entre la una de la matinada i les nou del matí a la ciutat.

El primer incident va tenir lloc a l’avinguda dels Paraires amb la via d’Aurèlia, a tocar del parc de Catalunya. El cos es va desplaçar a l’indret per la crema d’un contenidor, que fa afectar un arbre de la zona.

Cinc minuts més tard, els Bombers actuaven en un altre front, en aquest cas al carrer de la Llanera, al nord de la ciutat. Allà es van cremar un grup de contenidors, que van afectar una façana. En un pis hi va entrar fum i va cremar el tendal d’un balcó, segons ha especificat el cos. Els residents van haver de ventilar els habitatges per culpa del fum.

Finalment, ja a primera hora del dimecres, els Bombers han actuat al carrer de Susqueda, a Torreromeu, on han apagat un foc en un contenidor de rebuig.

En cap dels casos s’han produït danys personals de consideració. En els últims mesos, els episodis vandàlics s’han anat repetint en diversos punts de Sabadell.

Comentaris
To Top