Vallès

El Monestir de Sant Cugat, entre les seus de Manifesta 15

La biennal se celebrarà del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024

Les Tres Xemeneies, el Monestir de Sant Cugat i la Casa Gomis seran algunes de les seus principals de la biennal Manifesta 15, que tindrà com a nucli l’antiga editorial Gustavo Gili de Barcelona. La biennal Manifesta 15, que se celebrarà del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024, aborda certs temes crítics globals des del punt de vista d’una ciutat o regió europea amfitriona que, en el cas d’aquesta edició, és Barcelona i les onze ciutats metropolitanes.

Els temes principals seran ‘Imaginant futurs’, ‘Cuidar i ser cuidats’ i ‘Equilibrant conflictes’. El programa de la biennal a cadascuna de les ciutats metropolitanes inclourà intervencions, exposicions i projectes en llocs emblemàtics proposats pel representant artístic local.

El Monestir de Sant Cugat, símbol històric d’espiritualitat i reflexió, serà la seu principal del tema ‘Cuidar i ser cuidats’.

Equip artístic de Manifesta 15

L’equip està format per la mediadora creativa de Manifesta 15, la comissària portuguesa Filipa Oliveira; onze representants artístics de les onze ciutats metropolitanes; Ariadna Amat Garcia (Badalona); Penélope Cañizares Bellido (Cornellà de Llobregat); Cristina Castells Tort (El Prat de Llobregat); Raquel Morcillo García (Granollers); Mireia Mascarell Llosa (L’Hospitalet de Llobregat); Gisel Noè (Mataró); Óscar Abril Ascaso (Sabadell); David Linares Ramos (Sant Adrià de Besòs); Joan González Cano (Santa Coloma de Gramenet); Andreu Dengra Carayol (Sant Cugat del Vallès); Imma Vilches García (Terrassa) i la directora de Manifesta, HedwigFijen.

Comentaris
To Top