ESPORTS

El CE Sabadell torna a la feina amb Tarazona a l’horitzó

La comitiva arlequinada a la tradicional visita a l'Hospital. /Cedida

En marxa. Passada la setmana de vacances de Nadal, el CE Sabadell ja va tornar als entrenaments el dia 26 a la tarda amb la preparació de l’important duel del dijous 4 de gener davant el Tarazona a l’horitzó. El conjunt d’Óscar Cano va tenir aquests dies de descans i celebracions per fer net i tornar a la rutina amb l’esperança i convicció que el 2024 serà l’inici de la remuntada. Els arlequinats acabaran l’any a vuit punts de la salvació després de la desfeta al Reino de León del passat 17 de desembre i en la penúltima posició de la taula.

Es preveu un mercat d’hivern mogut a les oficines de la Nova Creu Alta un cop s’obri la finestra, tot i que es podria tancar alguna incorporació abans. El nombre d’altes anirà lligat al poder econòmic que pugui tenir un Centre d’Esports que a les últimes hores ha estat vinculat a una empresa americana que vol adquirir un club espanyol amb un model de micropropietat en ‘crowdfunding’.

Visita a l’Hospital Universitari General de Catalunya QuirónSalud

Sense gaires certeses, però, ni en el mercat ni en els possibles inversors, l’equip va aprofitar ahir dimecres per fer la tradicional visita nadalenca a l’Hospital Universitari General de Catalunya QuirónSalud, a Sant Cugat del Vallès. Encapçalats pel capità Adrián Ortolá, els jugadors de la primera plantilla i cos tècnic, juntament amb Bruno Batlle, Ana Navés i Jordi Besonies com a figures institucionals, van visitar alguns dels pacients del centre mèdic i van donar regals de Nadal cortesia d’El Corte Inglés als més petits dins el marc de la campanya ‘Un nen, un somriure’.

“Veure el somriure dels infants en aquestes dates ens omple d’orgull i emoció a tots. És una de les accions més gratificants que fem durant l’any i compartir-la amb jugadors, cos tècnic i membres del club en unes dates tan assenyalades és molt important. El Sabadell representa molt més que un equip de futbol i aquests valors ho refermen”, assenyalava la vicepresidenta Ana Navés. En la mateixa línia, el gerent i director mèdic de l’Hospital, el Dr. Joan Izquierdo es va mostrar “molt content del vincle que mantenim amb el CE Sabadell, un club amb el qual compartim valors com l’esforç, el treball en equip o la cooperació”. També van ser presents alguns integrants del CESInclusiu i del sènior femení del club.

Calendari segona volta

Tanmateix, durant el dia de Sant Esteve la RFEF va publicar els horaris de la segona volta de competició de Primera Federación a l’espera de confirmar-se les dues darreres jornades, que seran en horari unificat. Amb encara dos partits de la primera meitat de lliga per disputar-se davant el Tarazona i el Cornellà a domicili, els aficionats del Centre d’Esports s’hauran d’acostumar als dissabtes a la tarda, especialment en els partits lluny de la Nova Creu Alta.

El Sabadell jugarà onze jornades en dissabte i sis en diumenge durant la segona volta. A casa, no obstant això, el tema queda molt més repartit amb cinc dissabtes i quatre diumenges destacant els tres derbis catalans: davant el Barça Atlètic el diumenge 11 de febrer a les 18h, contra el Cornellà el dissabte 20 d’abril a les 17h i rebent el Nàstic el diumenge 5 de maig a les 18h. Fora de casa, lògicament, predominen els dissabtes destacant el desplaçament a Riazor el 16 de març a les 19h.

Comentaris
To Top