Ciutat

L’Ambaixador Reial visita els infants ingressats a l’hospital Parc Taulí

L’Ambaixador Reial ha visitat aquest dimarts, 2 de gener, els infants ingressats a la planta de pediatria de l’hospital Parc Taulí de Sabadell. A l’entrada del centre sanitari l’han rebut la presidenta del Taulí, Dolors Costa; el cap del servei de Pediatria de l’hospital, Valentí Pineda; i el gerent de l’agrupació de comerciants Sabadell Comerç Centre, Jordi Obradors.

L’Ambaixador reial, a l’arribada al Taulí / AINA TORRES

Posteriorment, l’Ambaixador s’ha dirigit a l’Hospital de Dia i la planta de Pediatria de l’hospital, on ha rebut les cartes de part dels infants amb els desitjos que esperen que els portin els Reis d’Orient. A tots ells els ha recordat que els Reis d’Orient visitaran totes les cases i llocs on estiguin els nens i nenes que s’hagin portat bé en l’últim any.

Valentí Pineda, Dolors Costa, l’Ambaixador i un patge i Jordi Obradors / AINA TORRES

A la Casa Duran, on hi ha el campament reial, l’Ambaixador només rebrà visites amb cita prèvia. Cal recordar que l’emissari s’ha quedat sense espais lliures en la seva atapeïda agenda i les reserves s’han esgotat. Es calcula que cada any entre 11.000 i 13.000 persones passen per la Casa Duran per visitar-lo.

Oriol Romeu i Fermín López, del FC Barcelona, visiten els infants ingressats al Taulí

Comentaris
To Top