ESPORTS

El CE Sabadell deixa clar que “no hi ha hagut cap canvi respecte a la propietat del club”

Pau Morilla-Giner i al darrere, els components del grup italià a la llotja de la Nova Creu Alta / Lluís Franco

En un comunicat oficial, el Centre d’Esports Sabadell ha volgut aclarir certs aspectes sobre la presumpta operació de venda del club a un grup italià encapçalat per l’empresari Francesco Guardascione que en els últims dies s’ha deixat veure per la ciutat i la Nova Creu Alta. De fet, tota la comitiva va presenciar el partit contra el Tarazona a la llotja i van protagonitzar diverses escenes de caràcter esperpèntic, amb enfrontaments amb components de l’actual Consell d’Administració arlequinat i altres persones del club.

Davant les informacions filtrades per aquest grup a mitjans afins del país transalpí, en què asseguraven que ja eren els propietaris del club, el Centre d’Esports vol deixar clar que “no s’ha produït cap canvi respecte a la propietat del club. El Consell d’Administració fa mesos que treballa per a atraure nous inversors que garanteixin estabilitat financera i dotin de recursos a l’entitat per a continuar creixent. A través d’un intermediari, un grup italià va expressar interès en l’adquisició del club. Com amb tothom que expressa interès, el Club enceta converses amb aquest grup (en aquest cas, via advocat i secretari del Consell, Luis Salas). Tot i això, no s’ha formalitzat cap operació ni amb aquest grup ni amb altres que continuen. En cas que hi hagi un canvi accionarial, el club ho comunicarà de forma oficial”.

Resposta de Holding Maraja

El grup italià ha emès aquest dissabte un comunicat a través del Holding Maraja explicant la seva versió de la situació després del comunicat d’ahir del Centre d’Esports Sabadell. Bàsicament, mantenen la seva intenció d’adquirir el club per “desenvolupar el nostre projecte a llarg termini” i insisteixen que “s’ha arribat a un acord en el qual es reflecteixen les condicions per a l’adquisició del club”.

D’altra banda, admeten que “és cert que per motius aliens a la nostra part, falta un document per arribar. Hem procedit a efectuar les pertinents operacions de pagament, quedant únicament pendent les corresponents autoritzacions bancàries i revisions de les autoritats financeres”. Consideren que això no és motiu per “negar les relacions per part de la propietat, com s’expressa en el comunicat emès pels actuals directius del Centre d’Esports”.

Acaba dient que “la nostra intenció és adquirir el club i desenvolupar un bon projecte, implicant a totes les persones que actualment estan exercint la seva feina de manera exemplar en el dia a dia del C.E.S.”. El comunicat està signat per Francesco Guardascione.

Comentaris
To Top