ESPORTS

El filial del CE Sabadell remunta i es retroba amb el triomf

La celebració del triomf al vestidor arlequinat. /CES

El filial del CE Sabadell s’ha retrobat amb el triomf en una gran remuntada a Olímpia davant el Granollers (2-1). El juvenil Alya Camara, acabat de renovar fins al 2026, ha fet el gol de la victòria al descompte. Al primer temps, però, el partit s’ha posat coll amunt molt d’hora. L’exarlequinat Master Kanteh ha avançat en el marcador als del Vallès Oriental amb un xut des de la frontal abans del minut 10 de l’enfrontament.

Amb el pas dels minuts, el conjunt de Conrad Garcia s’ha fet amb el domini de la possessió i ha començat a rondar l’empat. Les més clares han estat per a Jose Enrique amb dues rematades creuades aturades pel porter. També des de l’estratègia ha amenaçat el Centre d’Esports a través d’un Alejandro Suárez que no ha dirigit bé el seu remat des del punt de penal. Al límit del descans, en un servei de banda directe a l’àrea, Miquel Ustrell ha trobat el premi de l’empat amb una ajustada rematada de cap.

Nico Pereira, protagonista

Al segon temps, la dinàmica ha continuat amb domini clar del Sabadell, però sense arribades clares. Ustrell, Iván Bustamante i Jose Enrique han fregat el segon en un bon tram dels arlequinats. També s’ha pogut tornar a avançar un Granollers que ha tingut la millor del segon temps. En una nova jugada de Kanteh, el porter Nico Pereira ha comès un clar penal sobre el davanter. Amb els mateixos protagonistes al llançament des dels onze metres, Pereira ha guanyat la partida a Kanteh aturant la pena màxima i donant vida al Centre d’Esports.

I quan tot semblava sentenciat, en una bona recuperació a camp contrari, Alya Camara s’ha quedat sol davant el porter i no ha perdonat amb una gran definició. La millor manera possible de celebrar la seva renovació. Es refà a la perfecció l’equip de Conrad Garcia de la seva dinàmica negativa i dormirà líder de la Lliga Elit a l’espera del partit de demà de l’Europa ‘B’ al camp del Sants. La setmana vinent, nou duel a Olímpia davant un dels rivals de la zona alta, el Lloret.

Comentaris
To Top