Diners

Sabadell reuneix especialistes en transició energètic i sostenibilitat

/ CEDIDA

Amb l’objectiu de compartir coneixement i donar eines per afavorir la transició energètica i la competitivitat del teixit empresarial, el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta ha acollit recentment la “Jornada per a l’Impuls de la Transició Energètica i la Sostenibilitat Industrial a Sabadell”.

En el decurs de la jornada, més de deu experts van compartir coneixements sobre la implantació de mesures energètiques, optimització de recursos i instruments de finançament per dur a terme la transició energètica entre les empreses. Alhora també es van compartir casos d’èxit de petites i mitjanes empreses, com Cafès Pont o la vallesana EPI INDUSTRIES, perquè serveixin d’inspiració a les més de 70 persones assistents.

En concret, es va comptar amb la intervenció de l’Institut Català de l’Energia, que va exposar la situació actual de la transició energètica a la indústria a Catalunya i els reptes i oportunitats que afronten les empreses en aquest camí. “Els reptes del canvi climàtic afecten tots els àmbits de la vida ciutadana i evidentment tenen un impacte claríssim en l’activitat econòmica. És per això que cal que tots unim esforços per afavorir que les indústries i el conjunt d’activitats empresarials puguin fer aquesta transició cap a una manera de fer cada cop més ecològica i sostenible per donar resposta a l’emergència climàtica i mantenir la competitivitat empresarial”, va apuntar el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Lluís Matas.

La trobada va ser organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, l’Associació d’Empresaris i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO) i l’Associació de Polígons Industrials Sabadell Sud, amb la col·laboració del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Comentaris
To Top