ESPORTS

Amarg empat de l’OAR Gràcia Sabadell femení a Sant Joan Despí (26-26)

Les jugadores gracienques han fregat la victòria / D. Chao

Si la setmana passada, l’OAR Gràcia va salvar un punt en els últims instants davant el H. Ribes, aquest 26-26 a la pista del Sant Joan Despí ha tingut un regust molt amarg pel seu desenllaç. Havia fet el més difícil el conjunt de Carol Carmona en una segona part trepidant, remuntant un advers 22-18 entre exclusions i fins i tot una desqualificació (Fiona Monllor). Laia Camarero ha situat el 25-26 quan el rellotge ja consumia l’últim minut. Ha fracassat en el seu atac el conjunt local i tot semblava dat i beneït. Però de manera incomprensible, l’OAR ha perdut la possessió amb tot a favor i el Sant Joan igualaria a 6 segons del final en un contraatac letal.

Malbaratava així l’equip verd-i-blanc l’oportunitat d’assaltar la segona posició de la taula en aquest duel directe. Ha estat un gran duel entre dos candidats a les fases d’ascens, amb alternances, moments brillants i també alts i baixos i errades, producte del nerviosisme per la transcendència dels punts. S’han vist diferents partits en el mateix partit. A la primera meitat, el Sant Joan ha manat de sortida agafant una renda de quatre gols (7-3), però l’OAR ha sabut reaccionar per ajustar el marcador (7-6) i arribar al descans amb tot obert (14-12).

Remuntada sense victòria

A la represa, màxima intensitat en un ambient espectacular. El pavelló estava ple i les respectives aficions s’han fet notar. El Sant Joan ha aprofitat la fase més erràtica de l’OAR, amb massa pèrdues, i el dur càstig de la desqualificació de Fiona Monllor i dues exclusions posteriors gairebé consecutives. El 22-18 semblava encarrilar el triomf local. Llavors ha aparegut el pànic a guanyar en el cantó local i l’habitual orgull gracienc per remuntar situacions delicades.

El marcador s’ha tornat a equilibrar i s’ha vist un frec a frec impressionant fins a l’últim segon. L’OAR ha passat de la derrota a tocar la victòria i s’ha hagut de conformar amb un empat agredolç que deixa les coses gairebé com estaven. Això sí, el més beneficiat ha estat el BM La Roca, que ara se situa tercer amb 26 punts i l’OAR és quart amb 25. Molts punts encara per disputar i la lluita continua.

Comentaris
To Top