ESPORTS

Valuós punt del CE Mercantil contra el Mallorca

Una acció de l'intens partit entre Mercantil i Mallorca. /Lluís Franco

El CE Mercantil ha aconseguit un valuós punt en la visita del fins ara líder de Divisió d’Honor Juvenil al Municipal Joan Murtró. Els mercantilistes han empatat davant el Mallorca (0-0) en un duel molt competit i intens on les ocasions han estat escasses. L’inici ha estat molt bo i és que els blaugrana han imposat el seu joc guanyant totes les segones jugades i arribant amb perill a zona ofensiva. Sobretot a través d’un actiu Pau Fernández a tres quarts de camp, els locals han gaudit de diverses arribades de perill.

Poc còmode sobre el terreny de joc l’equip balear ha pecat de precipitació i falta d’intensitat en una primera mitja hora de domini mercantilista. Aturant el ritme, a poc a poc ha anat trobant sensacions l’equip vermell fins a igualar molt més l’enfrontament. La més clara ha estat per a Bruno Calcagno amb una rematada al primer pal que ha salvat Jordi Cereza. Abans del descans, s’ha produït una acció que podria haver encarat el partit per als mercantilistes i és que l’àrbitre ha perdonat la segona groga a Axel Bejarano després d’una clara falta sobre el porter Cereza.

Al segon temps, els mallorquins han començat a controlar molt més l’enfrontament. Amb possessions més llargues i elaborades, el Mercantil s’ha vist obligat a fer una passa enrere, però ha continuat mantenint sense opcions a la línia ofensiva visitant. Únicament Cesc Espinosa i Àlex Torà han gaudit d’arribades de perill. Ha estat a punt de trobar el premi l’equip blaugrana ja al tram final. Oriol Martín, amb una rematada de cap alta, ha fregat el primer de la tarda.

Ha insistit amb centrades laterals el Mallorca fins al final, però no s’ha mogut el marcador. Repartiment de punts just al Joan Murtró i un empat que acosta una mica més al Mercantil cap a l’objectiu. Els de Carlos López continuaran una setmana més en la còmoda setena posició i la setmana vinent visitaran al nou líder, l’Espanyol.

Empat sobre la botzina del CE Sabadell

El juvenil del CE Sabadell, per la seva banda, va aconseguir un bon empat al camp de la revelació de la lliga, el Badalona (3-3). Els arlequinats, en una mostra de creure-hi i competir, van igualar un marcador advers de 2-0 passada la mitja hora de joc. Izan Rosena va retallar abans del descans i, després del pas per vestidor, Iván Sánchez va empatar. Es van tornar a avançar els locals, però gairebé sobre la botzina Alya Camara va posar el definitiu 3 a 3. Baixen una posició i ara són novens els d’Albert Milà que la propera jornada rebran un rival directe, el Huesca.

/Lluís Franco
Comentaris
To Top