Oci i cultura

“Soc belga de part de mare i de part de pare soc absent”: desembarquen monologuistes a Sabadell

Parapapà organitza un concurs de monòlegs al Wild Geese

No existeix el costum a Sabadell de preguntar als col·legues, als companys de feina, a la parella o a la família: “Anem a veure monòlegs?”. De moment. Perquè hi ha algú que vol canviar-ho i fer que a la ciutat s’instal·li aquesta nova rutina d’oci. És l’associació Parapapà, impulsada per l’humorista Missjones, l’àlies de Natàlia Prat.

Entre les iniciatives de Parapapà, hi ha un xou mensual al bar Balboa, que divendres va programar els humoristes professionals Borja Calvo, Gabriel Córdoba, Romina Cocca i la pròpia Missjones. Són en castellà.

A més, Parapapà organitza un concurs de monòlegs per a humoristes iniciàtics amb ganes de debutar o que no formen part dels circuits establerts. És el Parapariures, que se celebra al pub irlandès The Wild Geese. Aquest febrer es duran a terme tres eliminatòries, els diumenges 11, 18 i 25 de febrer, a les 12.30h. La final serà el 6 d’octubre.

Vinguts de diferents parts de Catalunya, els monologuistes esgrimiran humor de tota mena: blanc, negre, àcid, reivindicatiu, irònic i, especialment, autoparòdic. Perquè, tal com hem pogut comprovar, els primers contra qui carreguen els participants són ells mateixos.

Us en descobrim a set i als dos organitzadors abans que trepitgin l’escenari del pub irlandès The Wild Geese. Ens han avançat algunes de les ocurrències gamberres que deixaran anar. Atenció, n’hi ha algunes que no són per a ànimes sensibles.

Comentaris
To Top