El CN Sabadell confirma les bones sensacions i l’Escola Pia cau per la mínima

Els nedadors confirmen les bones sensacions amb un nou triomf. /Lluís Franco

Jornada contraposada per als sabadellencs de Segona B. El CN Sabadell va confirmar el canvi de dinàmica amb una important victòria al Pavelló Nord davant Les Corts (6-4). L’Escola Pia, per la seva banda, va caure en la visita d’un dels equips forts de la categoria, el Futsal Mataró (1-2).

Malgrat el resultat final, l’inici va ser bo per als escolapis i és que als primers compassos Dani Loinaz va posar per davant als del carrer Garcilaso. Abans del descans van igualar els del Maresme i al segon temps van capgirar el marcador. Lluita sense premi per als de Pedro Donoso que veuen trencada la seva dinàmica de tres partits consecutius sense perdre. Ara són onzens i la propera jornada visitaran al Canet.

El CN Sabadell, per la seva banda, sí que va mantenir les seves sensacions de les darreres setmanes. L’ex nedador Alejandro Bertran va avançar a Les Corts al tram final del primer temps, però després del descans Luis Garcia va anotar un doblet en un minut per a canviar el signe del partit. En un intercanvi de cops, els visitants van igualar en dues ocasions un marcador advers i al tram final els nedadors van aconseguir inclinar la balança cap al seu cantó.

Alex Llamas va avançar de nou als locals i Alex López i Luis Garcia van confirmar el triomf. Els barcelonins van maquillar el resultat amb el definitiu 6 a 4. Set punts dels darrers nou d’un CN Sabadell que confirma el canvi de dinàmica i torna a la meitat superior de la taula, a la vuitena posició. Els de Pau Machado visitaran a l’Hospitalet Bellsport la setmana vinent.