ESPORTS

Mercantil i Sabadell fan una passa de gegant cap a la permanència

Els jugadors mercantilistes celebrant un gol al Joan Murtró. /David Chao

Jornada rodona per als dos sabadellencs de la Divisió d’Honor Juvenil. El CE Mercantil va aconseguir un gran triomf amb remuntada inclosa davant el Racing Zaragoza (2-1). L’equip aragonès, rival directe de la zona baixa, arribava al partit al Joan Murtró en una dinàmica clarament ascendent. I així ho van mostrar avançant-se a l’inici del segon temps. El gol visitant va ser el cop necessari per a despertar als blaugrana. Poc va trigar a tornar a igualar el marcador Alejo Orozco.

Va culminar la remuntada el ‘pitxitxi’ Miguel Expósito que amb el seu vuitè gol de la temporada va capgirar el resultat. Torna al setè lloc el Mercantil que, a més, recupera sensacions i s’imposa a un rival de la zona perillosa. Amb sis punts de marge respecte al descens, els de Carlos López fan una gran passa cap a l’objectiu de la permanència.

Dues posicions per sota es troba un CE Sabadell que també va sumar un triomf capital. El conjunt d’Albert Milà va marxar del Municipal de Cornellà amb els tres punts sota el braç (0-1). Els arlequinats es van endur la victòria d’un partit molt igualat gràcies a l’onzè gol en la competició d’Alya Camara als primers minuts de la segona meitat. Un cop sobre la taula del juvenil del Centre d’Esports que puja fins a la novena posició i s’allunya a quatre punts de la zona vermella de la taula que marca precisament el Cornellà.

Comentaris
To Top