Diners

Sabadell trenca la dinàmica a l’alça del nombre d’aturats

/ V. CASTILLO

Sabadell ha trencat la dinàmica dels darrers mesos, posant fi a dos mesos consecutius amb un atur a l’alça a la ciutat, aconseguint reduir el nombre de persones desocupades.

A 29 de febrer, a la ciutat hi havia 11.418 les persones en atur un 0,5% menys que al mes de gener (amb 58 persones aturades menys). El comportament de l’atur a la ciutat és, en aquest cas, millor que el del conjunt del Vallès Occidental (-0,2%), la província de Barcelona (-0,3%), Catalunya (-0,2%) i Espanya (-0,3%). Pel que fa a la variació anual de l’atur a la ciutat, és de -1,1%, és a dir, 129 persones aturades menys respecte el mateix període de l’any anterior.

Segons el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez, “les dades són realment positives per a Sabadell i més si es posa en relació amb el comportament d’altres territoris. Des de l’Ajuntament estem posant tots els esforços possibles per enfortir el teixit productiu, generar més ocupació a la ciutat i qualificar els professionals que necessita el mercat de treball”. Precisament, amb l’objectiu de fomentar l’entrada al mercat laboral, aquesta setmana Sabadell celebra una nova edició de la Fira SBD PRO: Formació i Treball, que se celebrarà els dies 6,7 i 9 de març.

Comentaris
To Top