Ciutat

El jutjat de Sabadell ordena l’escorcoll de la seu de la FCF

La causa estaria relacionada amb presumptes irregularitats en les eleccions de la federació

Els Mossos d’Esquadra van dur a terme aquest dimarts al matí una entrada per escorcollar la seu central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona, situada al carrer de Sicília. Les diligències són per ara secretes. Els treballadors ja no van poder accedir als seus llocs de treball al matí, en una operació que va durar fins a les vuit del vespre.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va informar que l’escorcoll ha estat acordat pel jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, en el marc d’una causa que investiga, entre d’altres, els delictes de falsedat en document públic, falsedat en document privat i administració deslleial.

Segons diversos mitjans, la causa estaria relacionada amb presumptes irregularitats en les eleccions de la federació. Els comicis es van haver de repetir fa poc més d’un any després de la impugnació del resultat, que va acabar amb la victòria del sabadellenc Joan Soteras, actual president de la FCF.

Àmplia col·laboració

La Federació afirma que el personal i membres de l’ens han col·laborat “àmpliament” amb l’esclariment dels fets investigats. En un comunicat, la FCF s’ha mostrat “compromesa” a esclarir el procés judicial i s’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra. A partir de d’aquest dimecres, la junta directiva i els treballadors federatius ja poden tornar a accedir al seu lloc de treball per continuar amb les seves tasques.

Entrades a la seu de la FCF | ACN

Comentaris
To Top