ESPORTS

Més de 500 participants en el Cros Escolar Castell de Sentmenat

El moment de la sortida d'una de les proves / CEDIDA

Amb un total de 523 participants, el Cros Escolar Castell de Sentmenat es consolida com a festa de l’esport juvenil al nord del Vallès. Després de la tempesta del dissabte, el bon dia del diumenge va permetre a tots els inscrits gaudir d’un matí de promoció de l’esport juvenil.

Enguany, la tercera edició d’aquest cros de Sentmenat va acollir a prop de 1.700 persones, de fins a 106 escoles o entitats esportives diferents. Les escoles amb més participació van ser el Col·legi CIM, El Pinar de Valldoreix i Escoles Pies. D’altra banda, la Joventut Atlètica Sabadell va encapçalar els clubs esportius amb més participació, seguida de l’Atlètic Cerdanyola i el CEF Fem Força.

El nou disseny dels recorreguts, amb més trams a prop del Castell i la millora de l’arribada a meta, van significar les novetats destacades aquest any. Els corredors de la categoria aleví, nascuts entre el 2013 i 2014, van protagonitzar la sortida més nombrosa, amb 99 participants.

Entre les diferents personalitats que van assistir a la jornada cal destacar l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda. Ella, amb Jordi Molins, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i Jesús Valverde, del Consell Esportiu de Sabadell, serien els encarregats de lliurar els trofeus i medalles als primers cinc classificats de cada categoria. Valverde va assegurar que aquest esdeveniment “és una autèntica festa de la promoció esportiva que s’ha de potenciar i continuar endavant”. Es poden consultar les classificacions i imatges al web: www.croscastellsentmenat.com.

Comentaris
To Top