Oci i cultura

Concert de gran format de ‘Passió segons Sant Joan’ a la Puríssima

La Puríssima de Sabadell acollirà un concert de gran format, amb més de 130 persones representant l’obra Passió segons Sant Joan, de Johan Sebastian Bach, aquest dissabte a les 9.30h.  L’Oh. Orquestra d’exalumnes i el cor 4:veus, les dues formacions vinculades al Conservatori de Terrassa, i l’Orfeó de Sabadell, que celebra els 120 anys de vida, s’han unit per a la singular ocasió.

Per a dur a terme el concert, es desplaçaran bancs i  es muntaran tarimes. “És una obra magnífica, que a més coincideix que fa 300 anys que es va estrenar, el 7 abril de 1724″, explica el director musical de l’espectacle i de l’orquestra, Jordi Montoliu. Les parts de l’evangelista, que normalment es canten en alemany, es faran en català perquè es pugui seguir millor l’argument de l’obra: l’últim dia de la vida de Jesús, com l’atrapen, el jutgen i el crucifixen.

“Ens hem ajuntat tres formacions per fer el gran projecte”, afirma Mercè Pèrez, directora dels cors. El mateix concert també es durà a terme el diumenge a les 19h a l’Auditori de Terrassa.

Comentaris
To Top