ESPORTS

L’Open Lexus internacional es prepara per a la gran jornada final al Club de Tennis Sabadell

La croata Iva Primorac és una de les favorites al títol / CEDIDA

La primera edició de l’Open Lexus internacional femení arriba aquest cap de setmana al seu punt àlgid amb la disputa, aquest dissabte, de les semifinals individuals (11 h i 11.30 h) i diumenge, la gran final a partir de les 11 hores a la pista central del Club de Tennis Sabadell. Ha estat una setmana intensa a les instal·lacions del club sabadellenc. S’han viscut partits d’altíssim nivell, amb jugadores que volen progressar i pujar esglaons en el rànquing.

La croata Iva Primorac (494 del rànquing) s’ha guanyat un lloc a la semifinal després de superar la jugadora letona Daniela Vismane per 6-3 i 6-4 i es converteix en una de les principals favorites al títol. S’enfrontarà a la sueca Caijsa Wilda Hennemann (510), guanyadora davant la peruana Anastasia Iamachkine per un clar 6-1, 6-0.

L’única espanyola a ‘semis’ serà Kaitlin Quevedo (736) després d’imposar-se a Martina Genís (6-4, 6-3), en un duel que enfrontava a les dues millors jugadores júniors del torneig. Quevedo buscarà un lloc per a la final davant l’alemanya J. Steur (671), qui s’ha desfet als quarts de Lucía Cortez Lorca en dos sets (6-2, 6-1).

D’altra banda, aquest divendres s’ha disputat la final de dobles del torneig. La parella integrada per J. Steur-O.G. Simion ha guanyat a Yvonne Cavallé-Remiers i C. Hennemann en un duel espectacular que ha necessitat del súper tie-break en el tercer set, davant un nombrós públic. Es va fer el lliurament dels primers trofeus de l’Open, amb la presència del president del club, August Serra.

Comentaris
To Top